Andreas S. Jensen

Dato
15/09/2017

Tid
21:00

Lokation
Gyngen

Genre Singer/Songwrite

Pris 40 kr


Andreas S Jensen 15_09

Den i London bosiddende danske singer-songwriter og producer Andreas S. Jensen udsender den 15. september albummet ”Disturbed”. Forud for albumudgivelsen, har Andreas udsendt singlen ”Trust is My Anchor ” som har fået en del opmærksomhed i England hvor den bl.a. er blevet præsenteret på BBC6, og hvor den legendariske radio-DJ Tom Robinson for anden gang har inkluderet en af Andreases singler på hans ugentlige mixtape. Herhjemme er sangen blevet spillet af blandt andet Alex Nyborg Madsen.
For tre år siden udgav Andreas S. Jensen solodebut EP’en ”Disconnected”. Han er stadig Dis. Men altså nu med det aktuelle album ”Disturbed”. På ”Disturbed” står det klart, at Andreas som musiker og multi-instrumentalist har fuld fokus på den solide sangskrivning og virkningsfulde vokal. Albummet består af ti alternative, iørefaldende pop-rock sange med hilsner til adskillige andre genrer.
”Jeg tror ikke man kan klassificere min musik som værende én bestemt genre. Det er mere et miks af en masse forskellige stilarter, der har inspireret mig gennem årene: Akustisk singer-songwriter, rock, indie, pop, country, elektroniske elementer, ja, selv tysk cabaret fra 1930’erne”, fortæller Andreas S. Jensen.

 

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Café Nicolai:
man-fre: 9.00-13.30
Weekend: Lukket


Gyngen:
Se arrangementer
Dørene åbner en time før start, med mindre andet er angivet

Sociale MedierInstagram

Kontakt