KJURIOUS + Turbulent + Moctezuma

Dato
24/03/2018 - 25/03/2018

Tid
21:00 - 1:00

Lokation
Gyngen

Genre Moderne rockmusik

Pris 50 kr


KJURIOUS fra Herning/Midtjylland er, som navnet antyder, musikalsk nysgerrig. På deres fuldlængde debut-album når de over 8 numre både at gå på opdagelse i den klassiske rock, alternative afstikkere og et mere poppet udtryk.” – Citat fra anmeldelse af debutalbum hos GFROCK Hvem er KJURIOUS? De er ROCK n ROLL! med et nysgerrigt twist, der går hele vejen igennem deres musik. De elsker at lege uden grænsesætning, dog stadig med rocken som hovedelement. Alt i alt er KJURIOUS et hårdt arbejdende band, som kæmper for at skabe den fedeste fest HVER GANG! Udpluk fra CV’et Spillejob på SKIVE FESTIVAL 2012, Support job for: REUNION KONCERT INSIDE THE WHALE 2013, PRETTY MAIDS, FERMATEN HERNING 2013, BRANDE 100 ÅRS JUBILÆUM m/ GO GO BERLIN, MICHAEL FALCH, RUNRIG 2014. Vinder af BATTLE OF THE BANDS 2015. Efterfølgende har KJURIOUS været på turné á tre omgange i England, hvor de turnerede sammen med det Engelske Punk-Rock band “The Senton Bombs – endvidere har de også turneret sammen i Danmark á to omgange. KJURIOUS blev den mest spillede kunstner på karrierekanonen i 2015 og har også haft spilletid på MyRock. Udover det tæller der også opvarmningsjob for selveste Carpark North på deres 1 day denmark-tour i samarbejde med TAKROCK. Og senest opvarmning for ELECTRIC GUITARS DK. Hvad siger andre om KJURIOUS? “Det bedste band i byen” – Journalist Herning folkeblad.? Det mest tighte og dedikerede band jeg har set nogensinde” – Band ven, The Senton Bombs.? “Kan se de nyder hvert eneste sekund, og deres passion stråler” – DMF formand Herning.? “De spiller allerhelvedes højt, sku ha brugt ørerpropper. Men FUCK en energi på scenen” – Kameramand på release aftenen ”Wolf in your mind er nok albummets stærkeste nummer, hvor Kjurious får slebet klippeøksen og hakket en rigtig god Audioslave/Black Sabbath rytme ind i bjergsiden, imens guitaren periodevis hyler og bruser med en beton-rocket møder black metal klang.” – anmelder hos GFROCK .

www.facebook.com/KJURIOUSofficialDK/

Turbulent er en power trio, der spiller progressiv funkrock. Deres musikalske koncept har rod i hård rock med en funky og legende tilgang og den kompositoriske frihed, den progressive rock er kendt for. Med inspiration fra bl.a. Dizzy Mizz Lizzy, Red Hot Chili Peppers og Dream Theater spiller Turbulent sprød og hård funkrock, hvor bas og trommer holder dig fanget i et stramt greb, mens guitarlir og -soloer både kilder og kradser dine trommehinder. Når du tror, du har regnet dem ud, overrasker Turbulent dig med striber af riffs og efterlader sig et spor af skæve taktarter og glødende funkbefængte ører.

Turbulent kommer fra Aarhus og består af Jakob Nielsson på vokal og guitar og brødrene Thomas Klintø Laursen og Erik Klintø Laursen på bas og trommer.

Vi er Moctezuma. Vi går og leder lidt efter en lyd, der kan forklare, hvad vi mener. Det er ofte en halvtung lyd, der kommer frem – det er måske fordi livet kan være tungt – men det svinger lissom, og man kan leve sig ind i det og mærke det, hvis man har lyst.

Moctezuma II var kejser i Aztekerriget, da Cortéz og det spanske imperium ankom til Sydamerika tilbage i 1500-et-eller-andet. Det overlevede han ikke, og den næste kejser i rækken blev en fyr, der ville slås. Det døde han af, og så blev det Cuauhtémoc, den sidste af sin slags. Cuauhtémoc ville egentlig bare gerne have fred og dø en ærlig død, men det fik han ikke lov til. Deraf kunne man vælge at lære, at der altid kommer en kejser og en erobrer til.

Det samme kunne man bøje lidt og sige om musik – folk er meget uenige her. Så vi prøver egentlig bare at leve ærligt og spille ærlig musik. Noget med at spille det indre ud – det tryk der ligger på en person i et imperialistisk samfund, som ikke længere er så fysisk, som det var engang. Vi kalder det Empire Blues. Vi er Moctezuma.

https://www.facebook.com/TurbulentDK/

 

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Barens åbningstider:
Tirsdag 11.00-20.00
(ved arrangement også 20.00-24.00)
Ons-fre 11.00-02.00
Lørdag 17.30-02.00


Køkkenets åbningstider:
Tirs-fre 11.00-14.30 + 17.30-20.30
Lørdag 17.30-20.30

Aktuelt

Århus sangskriverværksted
19/12/2018 kl. 20:30

Vava Voom
20/12/2018 kl. 21:00

Djala
21/12/2018 kl. 21:00

Big. O & the Blue Quarters
27/12/2018 kl. 19:00

Instagram

Kontakt