Tailcoat

Dato
28/03/2019

Tid
20:00

Lokation
Gyngen

Genre Folkemusik

Pris 70 kr.


Tailcoat spiller nykomponeret folkemusik med rod i den fælles nordiske musikalske og kulturelle tradition, som hvert enkelt medlem er rundet af. Bandet søger at udviske grænserne mellem de skandinaviske landes folkemusiktraditioner – men også grænserne mellem nyt og gammelt.
Man kan kalde Tailcoat folkemusikkens ungdoms-all-star-band. Fem af de skarpeste unge talenter fra begge sider af Øresund har med en debutkoncert på Jazzhus Montmartre i København lagt lovende fra start.

Emil Nielsen er den danske bassist i Tailcoat, og er en af de eneste folkemusikbasister i Skandinavien som foretrækker el-bassen frem for den mere traditionelle kontrabas. Hans moderne tilgang til nordisk folkemusik er hans drive når han komponerer og spiller musik med Tailcoat. Når han ikke spiller med Tailcoat, spiller han bl.a. i bandet Mads Hansens Kapel som spiller traditionelt, swingende, dansk folkemusik. Derudover studerer han på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, Danmark.

Henriette Flach

Henriette Flach er en dansk violinist som udover at spille i Tailcoat også er en del af det DMA-vindende band Mynsterland og den dansk/finske trio Jäntelag. I foråret 2018 var hun en del af det eksklusive undervisningsprogram: Acoustic music Seminar, som foregik i Savannah, Georgia. Tilbage i 2012 modtog hun et legat i forbindelse med spil dansk dagen og er i dag en af Danmarks nye folkemusik talenter. I øjeblikket studerer hun på: Skurups Folkhögskola, Sverige.

Mårten er en svensk perkussionist, som udover at spille i Tailcoat, studerer på den kungliga musikhögskolan i Stockholm, Sverige. Udover hans primære studier, studerer han arabisk perkussion og har for nylig startet et projekt i Palæstina. Mårten er i sandhed en perkussionist der opererer i flere forskellige genere, hvilket også har gjort ham til en eftertragtet musiker på mere end bare den nordiske folkemusikscene.

Rasmus er en svensk nøgleharpespiller, som udover at spille i Tailcoat, studerer på den kungliga musikhögskolan i Stockholm, Sverige. Rasmus er en musiker i særklasse, der er meget opmærksom på hans medmusikanter, når han spiller. Ud over at spille i Tailcoat, spiller bl.a. i duoen Kaffekask samt i projekter, som involverer undersøgelse af traditionelt musik.

Villads Hoffmann:

Villads er en dansk citternist, som udover at spille i Tailcoat, også spiller i duoen Elmøe & Hoffmann, vindere af DMA folk – Årets Talent 2015. Han er vokset op med den danske folkemusik fra barnsben, hvor han samtidigt var en meget dedikeret metal guitarist. Foruden hans bands er han også en aktiv musiker i teaterverdenen. Han har bl.a. spillet med som musiker til Jordens Søjler på Østre Gasværk med Nikolaj Busk som kapelmester, samt i teateret Oliver Twist på Odense Teater med Hal Parfitt-Murray som komponist og kapelmester. Derudover studerer han på: Högskolan för scen och musik i Göteborg, Sverige.

 

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Barens åbningstider:
Tirsdag 11.00-20.00
(ved arrangement også 20.00-24.00)
Ons-fre 11.00-02.00
Lørdag 17.30-02.00


Køkkenets åbningstider:
Tirs-fre 11.00-14.30 + 17.30-20.30
Lørdag 17.30-20.30

Aktuelt

Tailcoat
28/03/2019 kl. 20:00

The Midnight Special + Vingard
29/03/2019 kl. 21:00

Urban Country Cowboys + From a Hermit's Heart
30/03/2019 kl. 21:00

Free as a Bird
05/04/2019 kl. 20:30 - 22:30

Instagram

Kontakt