Gyngen - Café, Restaurant & Scene

Menu

Bordbestilling: Ring 86 19 22 55 – tryk 1

Festmenuer, buffet og mad ud af huset.

NB! Ved aftenarrangementer slutter spisning en halv time før arrangementets start. Du vil blive afkrævet entré hvis du ønsker at blive efter spisning.

smiley1


okforhold40

April – Gyngen – Dagens ret

Fredag 7. april Kalkun chilli chokolade ris og salat
Lørdag 8. april Chili con carne med ekstra chili og cremefraice

Tirsdag 11. april Biksemad med rugbrød og rødbeder
Onsdag 12. april Kylling tikki masala

Påskeferie 13-17 april

Tirsdag 18. april Kylling med kokosris salat med springløg og koriander
Onsdag 19. april Oksehalerageot med øl æblemost,bagte løg

Torsdag 20. april Bagte peberfrugter med ris tomater og mynte
Fredag 21. april Muhabets kødboller med youghurt og brød
(med masalakrydderi fra Muhabet. Læs mere: www.muhabet-aarhus.dk)

Lørdag 22. april Chili con carne med ekstra chili og cremefraice

Tirsdag 25. april Ølsmagning – ingen dagens ret

Onsdag 26. april Stifado med græske kartofler og salat
Torsdag 27. april Dahl med ris,oliven,saltmandler salat

Fredag 28. april Gullasch med mos og ovnbagte rodfrugter
Lørdag 29. april Chili con carne med ekstra chili og cremefraice

Fås også som Take away

Dagens ret 65,-
Dagens kage 35,-

Sandwich Tilbud 45,- (Sandwich + kaffe eller sodavand)
Vi har et udvalg af sandwiches bla. Hummus og Skinke/Ost spørg køkkenet på dagen for at vide dig helt sikker.

 


Vinkort

På Gyngen tilberedes vores retter af friske råvarer, og vi laver al mad fra bunden. Dagens ret varierer mellem kød, fisk og vegetarretter.
Fra baren serveres både økologiske drikkevarer, men vi har også diverse almindelige øl, sodavand og vine.

Leverandører
Gyngen får varer fra nøje udvalgte leverandører. Disse er vi stolte af at samarbejde med. Derfor kan du få mere at vide om vores leverandører ved at følge disse links.

Havnens Fiskehus og Hørkram

 

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Barens åbningstider:
Tirsdag 11.00-20.00
(ved arrangement også 20.00-24.00)
Ons-fre 11.00-02.00
Lørdag 17.30-02.00


Køkkenets åbningstider:
Tirs-fre 11.00-14.30 + 17.30-20.30
Lørdag 17.30-20.30

Aktuelt

Brasiliansk Ølsmagning v/ Torben Mathews
25/04/2017 kl. 17:30

Paneldebat: Integration af flygtninge
26/04/2017 kl. 16:15

Comedy Magic
26/04/2017 kl. 20:00

Indecent Silence, Nicotine Nerves & Honeysuckle Mantra
27/04/2017 kl. 21:00

Instagram

Kontakt