Gyngen - Café, Restaurant & Scene

Menu

Bordbestilling: Ring 86 19 22 55 – tryk 1

Festmenuer, buffet og mad ud af huset.

NB! Ved aftenarrangementer slutter spisning en halv time før arrangementets start. Du vil blive afkrævet entré hvis du ønsker at blive efter spisning.

smiley1


okforhold40

August – Gyngen – Dagens ret

Tirs.15.8. BBC spareribs med coleslaw og flüte
Ons.16.8. Gyros med græsk kartofler og tzatziki
Tor.17.8. Ratatouille med ris
Fred.18.8. Muhabets kødboller med ris, agurk og yoghurt
Lør.19.8. Chili con carne

Tirs.22.8. Kalvefrikassé med aspargeskartofler
Ons.23.8. Frikadeller med spidskål og persillekartofler
Tor.24.8. Melanzane alla parmigiana (aubergine i fad med tomatsovs og parmesan)
Fre.25.8. Kylling i sur/sød sauce
Lør.26.8. Chili con carne

Man.28.8. Chili con carne 30,- Banko/Jubilæum
tirs. 29.8. Farverig sommerbønnesalat med grønne frikadeller
Ons.30.8. Dansk bøf med bløde løg og ærter
Tors.31.8. Linsefrikadeller med fyldig salat

Fås også som Take away

Dagens ret 65,-
Dagens kage 35,-

Sandwich Tilbud 45,- (Sandwich + kaffe eller sodavand)
Vi har et udvalg af sandwiches bla. Kylling/Bacon, Hummus og Skinke/Ost, spørg køkkenet på dagen for at vide dig helt sikker.

 


Vinkort

På Gyngen tilberedes vores retter af friske råvarer, og vi laver al mad fra bunden. Dagens ret varierer mellem kød, fisk og vegetarretter.
Fra baren serveres både økologiske drikkevarer, men vi har også diverse almindelige øl, sodavand og vine.

Leverandører
Gyngen får varer fra nøje udvalgte leverandører. Disse er vi stolte af at samarbejde med. Derfor kan du få mere at vide om vores leverandører ved at følge disse links.

Havnens Fiskehus og Hørkram

 

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Barens åbningstider:
Tirsdag 11.00-20.00
(ved arrangement også 20.00-24.00)
Ons-fre 11.00-02.00
Lørdag 17.30-02.00


Køkkenets åbningstider:
Tirs-fre 11.00-14.30 + 17.30-20.30
Lørdag 17.30-20.30

Aktuelt

Michael Gabriel
18/08/2017 kl. 21:00

FEM
19/08/2017 kl. 21:00

Waterfahl
24/08/2017 kl. 20:30

Elwira and the W's
25/08/2017 - 26/08/2017 kl. 21:30 - 1:30

Instagram

Kontakt