Aarhus Promenadeorkesters Nytårskoncert

Aarhus Promenadeorkesters Nytårskoncert

Dato
17/01/2021

Tid
15:00

Lokation
Gyngen

Genre Orkester

Pris


UDSOLGT!

Søndag eftermiddag d. 17. januar 2021 blænder Ældre Sagen og kulturcafeen Gyngen op for et nyt spændende arrangement med Aarhus Promenadeorkester.

Det 40 år gamle promenadeorkester består af omkring 30 erfarne m/k´ere, som hver især er meget dygtige amatørmusikere på hver deres felt. Orkestret består af en halv snes instrumentgrupper med strygere, blæsere, klaver og slagtøj. Desuden en spintosopran i skikkelse af Sophia Frovin, der har en meget stor, fyldig og flot stemme.

Gennem årene har orkestret haft flere professionelle dirigenter, senest den meget engagerede Christian Høeg. Han har siden 1984 spillet trombone/trækbasun i Prinsens Musikkorps, men er også kendt i mange andre sammenhænge.

De veloplagte musikere spiller musik som de fleste kender af komponister, f.eks. de fem Strauss-brødre, Lumbye og Lehar.

Men promenadeorkestret spiller også moderne melodier, som man kender via musicals og evergreens i radio og fjernsyn. Med andre ord – festlig salonmusik, som man vipper i takt med.

Der venter publikum en ny og anderledes nytårskoncert i Ældre Sagens store festsal i Vester Alle. Det er nemlig første gang, at Ældre Sagen og kulturcafeen Gyngen  i fællesskab går ud med et så stort  musikarrangement.

 

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Café Nicolai:
man-fre: 9.00-13.30
Weekend: Lukket


Gyngen:
Se arrangementer
Dørene åbner en time før start, med mindre andet er angivet

Aktuelt

Ingen Events

Sociale MedierInstagram

Kontakt