Aarhus sangskriverværksted

Dato
18/04/2018

Tid
20:30 - 23:30

Lokation
Gyngen

Genre Singer/songwriter

Pris Gratis entré


 

Kristine Hoelgaard spiller singer-songwriter pop-folk med nærværende tekster og en stor stemme.

Hun har skrevet musik i mange år, og arbejder pt. på sit debutalbum, som udkommer efteråret ’18. Barberet helt ned til sangenes oprindelse, skabt ved hjælp af en guitar og en stemme og nogle udvalgte ord præsenterer Kristine jer denne aften for sangene. For Kristine er håbet at inspirere og at musikken vækker genklang i publikum.

Tag godt imod musikken.

Svend Seegert har en multikulturel musikalsk fortid spændende fra revykapelmester til folk- og rootsmusik med Kætter Kvartet og senere Seegert, Bæk & Nygaard. Han synger om kærlighed, længsel, forfængelighed, forgængelighed, letantændelige frisøser og andre essentielle ting med poesi, humor, underfundighed og autenticitet i en iørefaldende og mangefarvet blanding. Svend Seegert pusler stadig med udgivelse af sit længe ventede debutalbum, som han forventer at udgive i 2010….

 

Michael Hamilton var nomineret til Årets Sanger/Vokalist ved Danish Music Awards Folk 2016.
Har fået 5-stjernede koncertanmeldelser af blandt andre GAFFA.
Du kender måske “Helt Normale Mennesker”, “Hensynsbetændelse”, “Som En Tankstation På En Rasteplads På Din Motorvej” og “I Fucking Love New York”?
Sidstnævnte er blevet vist 206.000 gange på YouTube i skrivende stund.
Og måske kender du også “Mig & Sidney Lee”, “Ka’ Vi Så Få Fred”, “Åååh Riskær” og “Jobcenter Viborg”, som alle er blevet indspillet af Fransk Dolkeparti?
Hamiltons sange er i det hele taget blevet indspillet af en lang række danske og udenlandske artister, som for eksempel Michael Weston King (UK) og Ron Sexsmith (CAN).
Han er grundlægger af Århus Sangskriver Værksted og har været vokalproducer for blandt andre Mads Langer.

 

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Café Nicolai:
man-fre: 9.00-13.30
Weekend: Lukket


Gyngen:
Se arrangementer
Dørene åbner en time før start, med mindre andet er angivet

Aktuelt

Ingen Events

Sociale MedierInstagram

Kontakt