Beatsfortælling

Beatsfortælling

Dato
06/03/2020

Tid
20:00 - 22:30

Lokation
Gyngen

Genre Beatfortælling

Pris


BEATFORTÆLLING
Der er fortællinger, der har så meget beat, at de får hjertet til at slå hurtigere. Der er musik, der har så gode historier, så du er nødt til at slå ørerne ud, mens fødderne tripper med. Det er en helt ny genre – det er BEATFORTÆLLING!

BEATFORTÆLLING henvender sig til det publikum, der forventer lidt mere. Det er autentisk livekoncert & fortælling, der er appellerer til både latter, eftertænksomhed og tårer. Det er underholdning med kant og hang til sort humor, musikalske højder, sørgmunterhed og det dybe, stille vand.

Marianne van Toornburgs sange spinder musikalske historier rundt om Susan Ørums fortælling ”Pingvinreglementet”, så alt hænger sammen, forstærker hinanden og går op i en højere enhed. BEATFORTÆLLING er medrivende, barsk, poetisk og helt sin egen, fremført af en garvet besætning med noget på hjerte.

MARIANNE VAN TOORNBURG

Dansk sanger & sangskriver – nyt album på vej i ultimo 19, som opfølger på solo-albummet Mono, der var hendes debut som solo-artist. Efter en karriere som korsanger i bl.a. Anne Linnet og Marquis de Sade, Alberte og Miss B. Haven sidst i 80’erne, startede hun Sweethearts med Pernille Højmark. Senere bl.a. solist i bandet Dreamtones, og en del af bandet Jodeladies.

Solo-albummet MONO var ”Ugens Album” på P4.

 

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Café Nicolai:
man-fre: 9.00-13.30
Weekend: Lukket


Gyngen:
Se arrangementer
Dørene åbner en time før start, med mindre andet er angivet

Aktuelt

Ingen Events

Sociale MedierInstagram

Kontakt