Michael Hamilton + Månelys

Dato
16/02/2018

Tid
21:00 - 23:00

Lokation
Gyngen

Genre Singer/songwriter

Pris 100 kr.


Michael Hamilton var nomineret til Årets Sanger/Vokalist ved Danish Music Awards Folk 2016.
Har fået 5-stjernede koncertanmeldelser af blandt andre GAFFA.
Du kender måske “Helt Normale Mennesker”, “Hensynsbetændelse”, “Som En Tankstation På En Rasteplads På Din Motorvej” og “I Fucking Love New York”?
Sidstnævnte er blevet vist 206.000 gange på YouTube i skrivende stund.
Og måske kender du også “Mig & Sidney Lee”, “Ka’ Vi Så Få Fred”, “Åååh Riskær” og “Jobcenter Viborg”, som alle er blevet indspillet af Fransk Dolkeparti?
Hamiltons sange er i det hele taget blevet indspillet af en lang række danske og udenlandske artister, som for eksempel Michael Weston King (UK) og Ron Sexsmith (CAN).
Han er grundlægger af Århus Sangskriver Værksted og har været vokalproducer for blandt andre Mads Langer.

Månelys er et alias for sanger og sangskriver Morten Ebert Larsen, født 1990. Han skriver tidløse dansksprogede sange om hverdagens magi og livets store spørgsmål med inspiration fra ledestjerner som Dylan, Springsteen, Steppeulvene og Gasolin’. Sangene giver lytteren håb og tænder lys i mørket.
Månelys er en ny aktør på den danske musikscene, men har fået en flyvende start i koncertsammenhæng. Hans første offentlige optræden var som support for Tårn på Atlas (Aarhus) i november 2017, og allerede ugen efter varmede Månelys op for Hjalmer på Posten (Odense) for adskillige hundrede tilhørere og fik anerkendende ord fra både publikummer og musikbranchefolk.

 

Samarbejdspartnere

Åbningstider

Café Nicolai:
man-fre: 9.00-13.30
Weekend: Lukket


Gyngen:
Se arrangementer
Dørene åbner en time før start, med mindre andet er angivet

Aktuelt

Ingen Events

Sociale MedierInstagram

Kontakt